Piła

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Piła
POL Piła COA.svg
Lambang Piła
POL Piła map.svg
Lokasi Piła
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Wielkopolska
Jembar: ... km²
Pedunung: 75.248 jiwa (2005)
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piła
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Piła (Jerman Schneidemühl) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 75.248 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piła&oldid=807044"