Phan Thiet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Phan Thiet
provinsi Binh Thuan
Negara Vietnam
Kommunitas Otonom Nam Trung Bo
Provinsi Binh Thuan
Kuthamadya Phan Thiet
Wewengkon
 • Total 206 km2 (80 sq mi)
Populasi (2011)
 • Total 350.000
 • Kapadhetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu Hanoi Time (UTC+1)
 • Summer (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Phan Thiet

Phan Thiet kuwi sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Binh Thuan, Nam Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus pedunung taun 2011 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni pedunung 350,000 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phan_Thiet&oldid=834177"