Paul Kagame

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paul Kagame

Paul Kagame (Gitarama, Rwanda, 23 Oktober 1957) iku présidhèn Rwanda, lan sing ngadegaké partai Front Patriotik Rwandan lan komandho militèré nalika Perang Sipil Rwanda lan Genosidha Rwanda.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paul_Kagame&oldid=804850"