Ostrów Wielkopolski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ostrów Wielkopolski
POL Ostrów Wielkopolski COA.svg
Lambang Ostrów Wielkopolski
POL Ostrów Wielkopolski map.svg
Lokasi Ostrów Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 73.096 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostrów Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Ostrów Wielkopolski (Jerman Ostrowo) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 73.096 jiwa.