Olympus Mons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Olympus Mons.

Olympus Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 27 kilomèter.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Olympus_Mons&oldid=827139"