Okonek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Okonek
POL Okonek COA 1.svg
Lambang Okonek
POL Okonek map.svg
Lokasi Okonek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 6.01 km²
Pedunung: 3827 jiwa (2006)
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Okonek
Situs wèb resmi: http://www.okonek.pl/
Politik
Walikutha: ...

Okonek (Jerman Ratzebuhr) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 3827 jiwa (2006).


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

  • (pl)

Situs wèb Okonek

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Okonek&oldid=817673"