Oh Gloria inmarcesible

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Oh Gloria inmarcesible iku lagu kabangsané Kolombia.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]