Nyepédhah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
ManifVelo2003.JPG

Nyepédhah utawa ngepit (basa pacelathon:gowès), iku kagiatan rékréasi utawa olahraga, uga dadi salah sijiné sarana transportasi dharat kang migunakaké sepédhah. Olahraga sepédhah misuwur karana bisa ditrapaké ing tlatah utawa kemedan kang werna-werna kayata ana ing dalan, pagunungan, uga ana kemedan kang mbebayani kang dimupangatake minangka tethandingan lan adu kacepetan

Olahraga nyepédah profesional dijenengake balap sepédhah.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nyepédhah&oldid=830690"