Nowy Targ

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nowy Targ
POL Nowy Targ COA.svg
Lambang Nowy Targ
POL Nowy Targ map.svg
Lokasi Nowy Targ
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowy Targ
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Nowy Targ (Jerman Neumarkt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nowy_Targ&oldid=807016"