Narnia (donya)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès saking klompok musik saking Swedia, pirsani Narnia (band).

Cithakan:Infobox fictional location Narnia satunggaling donya fiksi ingkang dipunciptakaken dening Anglo-Irlandia C.S. Lewis minangka papan kangge The Chronicles of Narnia, ingkang dipunbukukaken dumugi pitung novel fantasi lare-lare, inggih menika The Lion, The Witch, and The wardrobe; The Magician's Nephew; The Horse and His Boy; Prince Caspian; Silver Chair; The Voyage of The Dawn Treader; The Last Battle.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Narnia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Narnia_(donya)&oldid=834884"