Myspace

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MySpace
Myspacelogo2013.svg
URL www.myspace.com
Komersial? Ya
Tipe situs Layanan jejaring sosial
Pendaftaran? Dibutuhaké kanggo manéka fasilitas
Basa: Multibahasa (semula hanya berbahasa Inggris)
Pemilik News Corporation
Pangripta Thomas Anderson
Christopher DeWolfe
Diluncuraké 2003
Status Aktif

MySpace iku sawijining situs jejaring sosial. Kantor pusaté ing Beverly Hills, California, lan dumunung ing sawiji gedung kantor duwèké parusahan kasebut, News Digital Media, duwèké News Corporation. MySpace dadi situs jaringan sosial paling populèr ing Amérika Sarékat ing sasi Juni 2006. Miturut comScore, MySpace wis disusul déning kompetitor internasional utamané yaiku Facebook ing sasi April 2008.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  • Pete Cashmore (2006-07-11). "MySpace, America’s Number One". Mashable.com. Retrieved 2010-07-24.
  • My Space is not their space anymore – Article on the move to Beverly Hills. Retrieved March 16, 2007.
  • Goldman, David (2009-06-16). "MySpace to cut 30%, or 430 jobs". CNN. Retrieved 2010-03-30

Pranala[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Myspace&oldid=829208"