Musyawarah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Musyawarah iku saka tembung Syawara saka Basa Arab kang tegese rembugan. Ana istilah liya kanggo ngarani musyawarah, yaiku syuro, rembug desa, kerapatan nagari lan demokrasi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Musyawarah&oldid=777314"