Muara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Muara utawi hilir inggih punika bagèan kali ingkang kahubung langsung kaliyan laut[1]

Ciri[sunting | sunting sumber]

Ciri-ciri muara inggih punika:

  • boten wonten air terjun
  • kecepetan aliran toya radi kirang
  • matèrial inggang kabeto toya mulai ngendap
  • erosi vertkal saha horisontal

[2]


cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[ejournal.undip.ac.id/index.php/buloma/article/download/.../2668 Studi penyebsrsn Sedimen] (diunduh tanggal 29 September 2012)
  2. ^ (id)Jenis Sungai (diunduh tanggal 29 September 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Muara&oldid=883315"