Monalisa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mona Lisa karya da Vinci

Monalisa dilukis déning pelukis kang misuwur yaiku Leonardo da Vinci.[1]
Gambar Monalisa (1479-1528) kang uga dikenal minangka La Gioconda, bojoné Francesco del Giocondo, 1503-1506 dilukis nganggo lenga kayu (77 x 53 cm). [2] Saiki, Gambar Monalisa dipajang ing museum de Louvre ing Paris, Prancis.[2] Monalisa yaiku salah sawijiné wanita kang nganggo klambi kanthi cara Firenze lan lungguh cara lanskap nganggo latar wuri gunung-gunung.[2] Monalisa yaiku karya da Vinci kang migunakaké teknik sfumato.[2]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Monalisa ing Wikimedia Commons.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Mujiyanto, Yan. 2009. English MKU. Semarang : UNNES PRESS.
  2. ^ a b c d Web Museum(diundhuh tanggal 5 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monalisa&oldid=831564"