Miki tikus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Mickey Mouse.   (dirembug)

Miki Tikus utawi wonten ing Basa Inggris kawéntar kaliyan nama Mickey Mouse inggih menika tokoh kartun awujud tikus ingkang dados ikon kanggé The Walt Disney Company ingkang dipundamel dening Ub Iwerks wonten ing tahun 1920-an. Kartun menika pangembanganipun saking tokoh animasi dados simbol ingkang kawéntar wonten ing donya. Wonten ing tokoh Miki rumiyin, swantunipun dipunisi kaliyan Walt Disney piyambak [1].


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Miki Tikus Indonesia, (dipunakses tanggal 30 september 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miki_tikus&oldid=834587"