Michael Jordan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Michael Jordan kuwi pemain basket ingkang lahir ing Brooklyn, New York, Amerika Serikat, 17 Februari 1963. Michael Jordan main ning klub basket kang duwe jeneng Chicago Bulls salah sijine klub basket ing NBA, awake kang gedhe yaiku dhuwure 198 cm gawe Michael Jordan nyabet gelar pemain paling profesional ing tahunne.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Michael Jordan ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michael_Jordan&oldid=829679"