Maqam Ibrahim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
7. Maqam Ibrahim

Maqam Ibrahim iku sawijining watu sing dipigunakaké déning Nabi Ibrahim A.S. kanggo idakan nalika mbangun ka'bah. Ing watu iki ana tapak sukuné Nabi Ibrahim. Disunnataké para jamaah ibadah kaji lan umrah ngayahi shalat sunnah lan ndedonga ing Maqam Ibrahim iki, nanging ngusah lan ngecup dudu minangka bagéyan saka sunnah Nabi Muhammad S.A.W. Saiki watu iki wis dikrudhungi nganggo wesi awangun kurungan manuk.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maqam_Ibrahim&oldid=821172"