Malaékat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Malaékat punika jalmo ingkang kadadosaké sangking nur. Malaékat mboten saged dipriksani kalih tiyang,malaékat kacipta déning Allah panguwasa donya mboten dicaosi pepénginan bangkang dhateng paréntahipun Gusti Allah.

Malaékat ingkang kados dikawruhi inggih punika:

  • Malaékat Rokip lan Atip malaékat ingkang nyathet amal
  • Malaékat Isrofil, Malaékat Jibri pandugi Wahyu dhateng nabi, Malaékat Mungkar lan Nakir, Malaékat Ridwan lan Malaékat ingkang mbeta.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.[[pl:Anio

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malaékat&oldid=861391"