Mahkamah Agung Republik Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang Mahkamah Agung

Mahkamah Agung (dicekak MA) iku lembaga tinggi negara jroning sistem katatanegaraan Indonesia minangka sing nyekel kakuwasan kehakiman bebarengan karo Mahkamah Konstitusi.

Mahkamah Agung mbawahi badan peradilan jroning lingkungan peradilan umum, lingkungan peradilan agama, lingkungan peradilan militèr, lingkungan peradilan tata usaha negara.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kekuasaan kehakiman Indonesia Cithakan:Pengadilan