MG Cars

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MG
Jinis Private
Indhustri Automotive
Diadegaké 1924 oleh William Morris dan Cecil Kimber (pendiri)
Kantor pusat Flag of the United Kingdom.svg Longbridge, Inggris, Britania Raya
Tokoh wigati Wang Hao Liang (NAC Chairman)
Yu Jian Wei (NAC CEO)
Wang Hong Biao (NAC-UK Chairman)
Zhang Xin (MG General Manager)
Prodhuk Automobile
Indhuk Nanjing Automobile (Group) Corporation
Situs wèb

MG Cars menika sebuah perusahaan mobil Inggris ingkang dipundiriaken ing taun 1924 dening William Morris lan Cecil Kimber. Perusahaan punika kalebet bagian saking Nanjing Automobile (Group) Corporation. Pusat industrinipun wonten ing Longbridge, Inggris.

Model[sunting | sunting sumber]



Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=MG_Cars&oldid=835737"