Luka Modrić

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Luka Modrić
Luka Modrić
Informasi pribadi
Jeneng pepak Luka Modrić
Tanggal lair 9 September 1985 (umur 29)
Papan lair Zadar, SFR Yugoslavia (saiki Kroasia)
Dhuwur 1.69 m (5 ft 7 in)
Posisi pamain Midfielder
Informasi klub
Klub saiki Dinamo Zagreb
Nomer -
Karir remaja

2002–2003
NK Zadar
Dinamo Zagreb
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2002–2008
2003–2004
2004–2005
2008-
Dinamo Zagreb
Zrinjski Mostar (loan)
Inter Zaprešić (loan)
Tottenham Hotspur
112 0(31)
022 0(8)
018 0(4)
000 0(0)
Tim nasional
2006– Kroasia 028 0(4)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 10 Mei, 2008.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 8 Juni 2008


Luka Modrić [ˈluːka ˈmɔːdritɕ] (lair 9 September, 1985 ing Zadar), kuwi pamain bal-balan Kroasia sing asalé saka klub bal-balan Dinamo Zagreb nanging wis ndaftar kanggo main ing klub Tottenham Hotspur isih nunggu ijin kerja. Luka Modrić wis naté kapilih dadi Player of the Year ing taun 2007 déning Prva HNL .[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luka_Modrić&oldid=814862"