Luh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sistem luh.

Luh utawa eluh iku klenjar sing diprodhuksi déning prosès lakrimasi kanggo ngresiki mata. Tembung lakrimasi uga bisa digunakaké kanggo ngrujuk marang nangis. Émosi sing kuwat uga bisa nggawé wong nangis, senadyan mayoritas mamalia dharat ndarbèni sistém lakrimasi supaya matané tetep teles, manungsa iku siji-sijiné mamalia sing nduwé émosi luh.[1]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luh&oldid=812662"