Loveleen Tandan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Loveleen Tandan
Lair Delhi, India

Loveleen Tandan (Hindi: लवलीन टंडन, Punjabi: ਲਵਲੀਨ ਟੰਡਨ) iku sawijining sutradara film lan sutradara casting India.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Loveleen_Tandan&oldid=833931"