Lorde

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lorde in Seattle 2013 -1.jpg

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor (lair 7 November 1996; umur 17 taun) utawa kang luwih dikenal minangka Lorde yaiku penyanyi lan penulis lagu saka Sélandia Anyar.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lorde&oldid=876357"