Linz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Linz
Location of Linz
Area code(s) 0732, 070
Website: www.linz.at
Pemandangan kutha Linz

Linz kuwi sawijining kutha paling gedhé namer telu ing Austria. Pedunungé ana 188.968 jiwa (2006). Kutha iki dunungé ing Austria bagéan lor,kanthi elevasi 266 m. Persisé ana ing negara bagéan Austria Hulu. Kutha iki jembaré 96,048 km². Kutha iki nduwèni angka kapadhetan pedunung 1.957,4 jiwa/km².

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Linz ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Linz&oldid=814173"