Krasnystaw

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Krasnystaw
POL Krasnystaw COA.svg
Lambang Krasnystaw
POL Krasnystaw map.svg
Lokasi Krasnystaw
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lublin
Jembar: 42.13 km²
Pedunung: 19 778 jiwa (2010)
Pelat nomor kendaran motor: LKS
Alamat
balé kutha:
pl. 3 Maja 29
22-300 Krasnystaw
Situs wèb resmi: http://www.krasnystaw.pl/new/
Politik
Walikutha: Andrzej Jakubiec

Krasnystaw iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 19 778 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krasnystaw&oldid=817814"