Kowary

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kowary
POL Kowary COA.svg
Lambang Kowary
Kowary mapa.png
Lokasi Kowary
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kowary
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kowary (Jerman Schmiedeberg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kowary&oldid=817692"