Komisi Pemberantasan Korupsi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Komisi Pemberantasan Korupsi
KPK Logo.svg
Cekakan KPK
Kepala Abraham Samad
Dhasar hukum Undang-Undang Nomor 30 Tahun 2002
Alamat kantor pusat Jln. HR Rasuna Said Kav C-1 Jakarta-12920
Situs web
kpk.go.id
Logo Komisi Pemberantasan Korupsi.

Komisi Pemberantasan Korupsi, utawa dicekak KPK, iku komisi ing Indonesia sing diadegaké taun 2003 kanggo ngatasi, nanggulangi lan mbrantas korupsi ing Indonesia. Komisi iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Republik Indonesia Nomer 30 Taun 2002 ngenani Komisi Pemberantasan Tindak Pidana Korupsi. Ketua KPK yakuwi Antasari Azhar (Non Aktif), wektu iki KPK dipimpin sacara kolèktif.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Regulasi[sunting | sunting sumber]

Dhasar hukum KPK[sunting | sunting sumber]

Undhang-Undhang[sunting | sunting sumber]

Peraturan Pamaréntah[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]