Kofi Annan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kofi Annan
Photo: Harry Wad

Kofi Annan iku sawijining sekretaris jendral Perserikatan Bangsa-Bangsa. Dhèwèké asal saka negara Ghana ing bawana Afrika.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kofi_Annan&oldid=804759"