Kobylin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kobylin
POL Kobylin COA.svg
Lambang Kobylin
POL Kobylin map.svg
Lokasi Kobylin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 4,87 km²
Pedunung: 3130 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kobylin
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kobylin (Jerman Koppelstädt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 3130 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kobylin&oldid=817746"