Knurów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Knurów
POL Knurów COA.svg
Lambang Knurów
Map Knurow.png
Lokasi Knurów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 35 km²
Pedunung: 40.023 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SGL
Alamat
balé kutha:
ul. Ogana 5
44-190 Knurów
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Adam Rams

Knurów (Jerman Knurow) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 40.023 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Knurów&oldid=817644"