Klabang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Klabang
Scolopendra sp.
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Arthropoda
Subfilum: Myriapoda
kelas: Chilopoda
Latreille, 1817
Orders and Families

See text

Klabang utawi saget kasebat babak salu (Ing basa Inggris naminipun centipede punika kalebet kempalan kéwan arthropoda ingkang kagolong kelas Chilopoda lan supfilum Myriapoda. Klabang punika kéwan metameric ingkang gadhah sepasang suku ing saben ros awakipun lan klabang punika asring kasebat kéwan sikil sèwu (1000). Kéwan punika kagolong kéwan ingkang nggadhahi upas utawi wisa lan kagolong kéwan nokturnal.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Klabang ing Wikimedia Commons.
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Klabang&oldid=829099"