Kim So-eun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kim So-eun
Kimsoeun.jpg
Asma wiyosan Kim So-eun (Hangul: 김소은)
Miyos 6 September 1989 (umur 24)
Flag of Koréa Kidul Koréa Kidul
Pakaryan aktris,modhèl
Taun aktif 2004-saiki

Kim So-eun (lair ing Korea Kidul, 6 September 1989) yaiku aktris saka Korea Kidul. Dheweke maen peran minangka Chu Ga-eul ing serial televisi Boys Before Flowers. Dheweke uga main ing pirang-pirang film, kayata Two Guys(2004), Fly, Daddy, Fly (2006) lan The Show Must Go On (2006).[1]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Serial Televisi[sunting | sunting sumber]

Film[sunting | sunting sumber]

  • Someone Behind You (2007)
  • The Show Must Go On (2007)
  • Fly, Daddy, Fly (2006)
  • Family Matters ([[2006[[)
  • Two Guys (2004)

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)oktavia.com Kim So-eun (kaundhuh tanggal 31 Juli 2011)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kim_So-eun&oldid=831778"