Khanty-Mansiysk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang Khanty-Mansiysk

Khanty-Mansiysk (Rusia: Ха́нты-Манси́йск) arupa sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki ana ing bagéan tengah negara iku. Kutha iki duwé wiyar wilayah 250,1 km² lan duwé gunggung pedunung 71.829 jiwa (2002). Kepadhetan pedunungé yaiku 287 jiwa/km².

Kutha iki arupa pusat administrasi Khantia-Mansia.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Khanty-Mansiysk&oldid=835556"