Kembang dahlia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kembang Dahlia

Kembang Dahlia iku asale saka negara Meksiko.[1] Kejaba Negara Meksiko, kembang Dahlia uga minangka kembang resmi ing kutha Seattle, Washington, Amerika Serikat.[1] Jeneng Dahlia asale saka jeneng ilmuan Swedia yaiku Andreas Dahl. [1] Dheweke minangka wong kang duweni sumbang sih gedhe tumrap budidaya kembang Dahlia.[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d http://www.anneahira.com/bunga-dahlia (diunduh tanggal 8 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kembang_dahlia&oldid=837227"