Matesih, Karanganyar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Matesih, Karanganyar)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Matesih
Kabupatèn
Kabupaten Karanganyar
Camat
---
Jembar
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Matesih iku salah siji kecamatan ing kabupaten Karanganyar, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kecamatan iki dadi misuwur amarga ing tlatah kasebut ana pasaréyan Astana Giribangun minangka pasaréyan garwa mantan presidhèn kaloro RI, Tien Soeharto lan tilas Presidhèn Indonésia Soeharto.


Désa-Désa[sunting | sunting sumber]

  1. Dawung
  2. Gantiwarno
  3. Girilayu
  4. Karangbangun
  5. Koripan
  6. Matesih
  7. Ngadiluwih
  8. Pablengan
  9. Plosorejo

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



 

Matesih, Karanganyar, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Dawung | Gantiwarno | Girilayu | Karangbangun | Koripan | Matesih | Ngadiluwih | Pablengan | Plosorejo