Jombang, Jember

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Jombang, Jember)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Jombang
Kabupaten
Kabupaten Jember
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Jombang iku salah siji kecamatan ing kabupaten Jember, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa ing Kecamatan iki[1][2]:

  1. Jombang, kodhe désa: 350901003
  2. Keting, kodhe désa: 350901002
  3. Ngampelrejo, kodhe désa: 350901004
  4. Padomasan, kodhe désa: 350901001
  5. Wringinagung, kodhe désa: 350901005

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jombang,_Jember&oldid=392129"