Kategori:Terorisme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Terorisme ing Wikimedia Commons.

Subkategori

Dipuntedahaken 7 subkategori ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 7.

 

B

  • Bom(2 P)

K

S

T

T samb.

Artikel-artikel wonten ing kategori "Terorisme"

Dipuntedahaken 4 kaca-kaca ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 4.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Terorisme&oldid=828653"