Kategori:Pati 2009

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
<< 2000an : 2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009 >>

Wong-wong sing tilar donya ing taun 2009.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 2009.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Pati 2009 ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Pati_2009&oldid=821322"