Kategori:Lakon Wayang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lakon wayang iku maneka warna asale, gumantung karo panggonan, wektu, lan sapa sing crita. Umume crita-crita iku dijupuk seka kitab-kitab kuna, nanging ora sithik sing dikarang para dhalang.

Artikel-artikel wonten ing kategori "Lakon Wayang"

Dipuntedahaken 2 kaca-kaca ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 2.