Kasey Kahne

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kasey Kenneth Kahne
Kasey Kahne (cropped).jpg
Kahne before the 2011 Coca-Cola 600
Lair 10 April 1980 (umur 34)
Papan lair Enumclaw, Washington, AS
Panghargaan NASCAR Rookie of the Year 2004
Statistik NASCAR Sprint Cup Series
296 mangs balapan 9 taun
Nomer. mobil lan tim No. 5 - Hendrick Motorsports
Posisi 2011 Posisi 14
Finish paling apik Posisi 8 - 2006
Balapan kapisanan Daytona 500 2004 (Daytona)
Menang pisanan Chevy American Revolution 400 2005 (Richmond)
Menang pungkasan Kobalt Tools 500 2011 (Phoenix)
Menang Top 10 Pole
12 104 24
Statistik NASCAR Nationwide Series
181mangsa balapan 11 taun
Nomer. mobil lan tim No. 38 - Turner Motorsports
Posisi 2011 NNS Posisi 1010
Finish paling apik Posisi 7 - 2003
Balapan kapisan 1-866RBCTerm.com 200 2002 (Rockingham)
Menang kapisan Ford 300 2003 (Homestead)
Menang pungkasan Food City 250 2007 (Bristol)
Menang Top 10 Pole
7 63 8
Statistik NASCAR Camping World Truck Series
4 mangsa balapan 3 taun
Posisi 2011 NCWTS Posisi 85
Finish paling apik Posisi 47 - 2004
Balapan pungkasan Darlington 200 2004 (Darlington)
Menang kapisanan Darlington 200 2004 (Darlington)
Menang pungkasan Good Sam Roadside Assistance Carolina 200 2012 (Rockingham)
Menang Top 10 Pole
3 4 0

Kasey Kenneth Kahne (miyos wonten Enumclaw, Washington, 10 April 1980), punika satunggiling pambalap montor NASCAR saking Amérika Sarékat, sapunika piyambakipun guyub sareng Hendrick Motorsports sareng mobil Chevrolet Impala.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasey_Kahne&oldid=833559"