Kamień Pomorski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kamień Pomorski
POL Kamień Pomorski COA.svg
Lambang Kamień Pomorski
120px
Lokasi Kamień Pomorski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kamień Pomorski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kamień Pomorski (Jerman Kammin) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kamień_Pomorski&oldid=817660"