Kambium

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kambium

Kambium yaiku perangan saka wit-witan kang arupa lender, manggon ana ing antrane kulit lan pang.[1] Biasane pang kang jenis iki atos lan diduweni dening wit kang umure dawa. Kambium ing kayu nduweni fungsi minangka jalur dat hara saka jero lemah nganti godhong, sarta ntalurake asil fotosintetis, kang gunane kanggo pangannan wit-witan.[1]

Catetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b [1], Kaunduh 2/10/2012.

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

[2]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kambium&oldid=834248"