Kalisz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kalisz
POL Kalisz COA.svg
Lambang Kalisz
POL Kalisz map.svg
Lokasi Kalisz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 108.792 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalisz
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kalisz (Jerman Kalisch) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 108.792 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalisz&oldid=817651"