Kalèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kalenan kang ana banyuné

Kalèn utawa Kalènan yaiku panggonan alur miliné kanggo nyaluraké banyu pambuangan, asal saka banyu udan uga banyu kang digawa ing sawijining panggonan kanggo ngéndhani anané masalah banjir utawa pancemaran lingkungan.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Topik-topik sing magepokan karo larahan

Daur ulang | E-waste | Greywater | Insinerasi | Karusakan lingkungan | Kompos | Pananganan selokan | Pengelolaan sampah | Pengurugan | Polusi | Sampah nuklir | Kalèn | Scrap | Larahan mawa racun | Truk larahan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalèn&oldid=833352"