Kakawin Smaradahana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Samak buku édisi Kakawin Smaradahana saka Bali. Samak iki nudhuhaké Kamajaya sing diobong déning Bathara Guru/Siwah.

Kakawin Smaradahana punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Kakawin puniki mratélakaken cariyosipun Bathara Kamajaya lan Dèwi Ratih.

Sumber[sunting | sunting sumber]