Kabupatèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kabupaten)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pamérangan administratif Indonesia
Tingkat Provinsi

Provinsi
Daerah KhususDaerah Istimewa

Tingkat Kabupatèn/Kutha

KabupatènKutha
Kabupatèn Administratif
Sagoe

Tingkat Kecamatan

Kecamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kelurahan/Désa

KelurahanDésa
BanjarNagariKampungGampong

Uga Delengen

DusunDukuhLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tetangga

Kabupatèn iku salah sijine wilayah administratif pemerentahan ing Indonesia sing dipimpin bupati. Saliyane kabupatèn, pamérangan wilayah administratif pamaréntahan ing Indonesia yaiku: provinsi lan kutha. Wilayah-wilayah administratif pamaréntahan ing Indonesia duwèni wewenang lan tanggung jawab sing padha, dadi sacara yuridis ora ana hubungan hirarki. == Sajarah == Sadurungé, wilayah administratif kabupatèn lan kutha iku dadi dhaérah tingkat II. == Uga Pirsani == * Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonesia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn&oldid=881787"