Kąty Wrocławskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kąty Wrocławskie
POL Kąty Wrocławskie COA.svg
Lambang Kąty Wrocławskie
POL Kąty Wrocławskie map.svg
Lokasi Kąty Wrocławskie
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 6,34 km²
Pedunung: 5.495 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: DWR
Alamat
balé kutha:
Rynek - Ratusz 1
55-080 Kąty Wrocławskie
Situs wèb resmi: www.katywroclawskie.pl
Politik
Walikutha: Antoni Kopeć

Kąty Wrocławskie (Jerman Kanth) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 5.495 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kąty_Wrocławskie&oldid=817872"