Kèker

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wong ngawasaké manuk (birdwatching) migunakaké kèker ing Florida, Amerika.

Kèker yaiku piranti kang bisa dicekel tangan lan pigunané kanggo ndeleng barang kang adoh supaya bisa katon cerak lan cetha.

Piranti iki migunakaké 2 rantaman lènsa lan prisma kang sisih-sisihan.

Isiné kèker
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kèker&oldid=839938"