Jurina Matsui

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Matsui Jurina
Alias Jurina (じゅりな?)
Lair 8 Maret 1997 (umur 17)
Asal Prefektur Aichi, Jepang
Génré J-pop
Taun aktif 2008 - saiki
Magepokan karo SKE48, AKB48
Situs wèb Blog resmi Jurina Matsui

Jurina Matsui (松井 珠理奈 Matsui Jurina?, lair ing Prefektur Aichi, 8 Maret 1997; umur 15 taun) yaiku idola Jepang anggota idola Tim S SKE48 lan ngrangkep anggota AKB48 Tim K.[1]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.starnostar.com(ditingali tanggal 3 Desember 2012)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jurina_Matsui&oldid=835586"